A mi Erzsébetvárosunk

A tévedhetetlen [48.]

2020. szeptember 20. - amier

Péntek reggel a miniszterelnök ismét rádióbeszéddel örvendeztette meg a Kossuth Rádió korán kelő hallgatóit. „Adja Isten, hogy ne legyen igazam, de a napi megbetegedések száma meg fogja haladni az ezret” - mondta a miniszterelnök. (444.hu

orban2020-3_1.jpg

Rekordot döntött a napi fertőzöttek száma: 941. Orbán a helyzet gondos elemzése alapján arra számít, hogy ez a szám előbb-utóbb az ezret is meghaladja. Meg fogjátok látni, hogy ebben is igaza lesz.

Ez az ember egyszerűen tévedhetetlen.

Fügedi Ubul

*

Ugye, mondtam? 1070 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 17 990 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 683 főre emelkedett, 4391-en pedig már meggyógyultak - közölte vasárnap reggel a kormányzati tájékoztatási központ

UPDATE 2020. 09.21. 16:00 - Ugyanez, másképp: Ami a kormányzati járványkezelésnek nevezett kommunikációs hadviselést illeti: tök érdekes, hogy miután Orbán soros pénteki rádiós nagymonológjában megelőlegezte, hogy el fog jönni az idő, amikor egy nap alatt több mint ezer új fertőzöttet regisztrálnak – szó szerint úgy fogalmazott, hogy ne legyen igazam, de a napi megbetegedések száma meg fogja haladni az ezer főt – szombaton azon- nal találtak is 1070 fertőzöttet. Mint ahogy a járvány május eleji hullámának tetőzését is napra pontosan eltalálta (akkor valami kétszámjegyű megfertőződést azonosítottak, ha jól emlékszem). Amikor ezeket a sorokat írom, még nem tették közzé a legfrissebb ada- tokat, de nekem úgy tűnik ennek alapján, mintha Orbán Viktor engedélyt adott volna arra, hogy ezer fölé emelkedhessen a fertőzések száma. (via Kolozsvári Szalonna)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2816208334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása