A mi Erzsébetvárosunk

977. Röviden, velősen

2020. február 21. - amier

Demeter Szilárd: „Bánt, hogy náciznak, mert székely vagyok,
és a székelyek nem nácik.” (444.hu

Demeter Szilárd: „Vannak olyan íróink, akik rájöttek, hogy vannak olyan témák, amiket ha megírnak magyarul innen Közép-Európából, és lefordítják bizonyos nyelvterületekre, akkor azok már eladható termékek. Ezek az úgynevezett exportra termelő írók, de nem magyar írók.” (444.hu)

demeter_szilard2.jpg

Esterházy Péter: „Ha pedig valaki író és magyarul ír, az magyar író”. Ha pedig valaki náciul beszél, az náci. Nem túl bonyolult. (via Magyar Bálint) 

***

Demeter Szilárd halálosan komolyan gondolja magáról, hogy ő nem Habony Árpi táska- hordozója, hanem Szekszárdon Született Színésznőt Szerető Szabits Szihály és maga Hun Királyunk Jézus Krisztus Attila hatalmazta fel arra, hogy análisan izélgesse a teljes magyar kultúrát. (A magyar irodalom esete Demeter Szilárddal / Vincentblog 2020.01.31.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2415485082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása