A mi Erzsébetvárosunk

905. Sugárban hányva

2019. május 21. - amier

Aztakurva rovatunkból 7. 

Nem hagyható szó nélkül, hogy szombaton plakátok jelentek meg szerteszét Budapest utcáin, Kocsis-Cake Olivio, a PM országgyűlési képviselőjének fotójával. Az ismeretlenek (?) többek között itt nálunk a kerületben is több helyen – Dob utca, Nagykörút, Holló utca stb. – plakátoztak, nyíltan rasszista üzenettel kiegészítve a képviselő fényképét.

cake_plakat2019.jpg

Tegnap reggel a Dob és Holló utca sarkán egy újabb szemetesen (via Uj7 2019)

Szó se róla, Kocsis-Cake édesapja kétségtelenül afrikai, ő maga azonban itt született Magyarországon. Édesanyja magyar, anyanyelve magyar, identitása magyar. A falragasz készítői szerint meg egy nigger.

Szerintem meg ez egy megbocsáthatatlan aljasság, amitől minden jóérzésű embernek felfordul a gyomra! Vasárnap mindenki menjen el szavazni, és szavazzunk a gyűlölet ellen!

Payns

P.s.: Gondolom az önkormányzat – a mostani fokozott rendőri jelenlét mellett – a szokott gyorsaságával (Lásd.: Kétfarkúak matricázása és járdafestése) lecsapott az ismeretlen (?) plakátozókra, akik mostanra már el is nyerték méltó büntetésüket…

***

Azt akartam írni, hogy nem üldözik el őket, de lám – íme ez a plakát – lényegében már ezt szeretnék azok, akik a plakátokat kihelyezték, és azok is, akik mögöttük állnak. Hogy kik azok, meg egyáltalán vannak-e ilyenek nem tudhatjuk. De feltételezhetjük, hogy az akció kitervelője nincs egyedül. És miután a hivatalos politika nem tesz ellenük lépéseket, sőt: csendben eltűri azt a rasszizmust, amelyet amúgy ő generált a mindennapos idegengyűlö- letével, biztosak lehetünk benne, hogy a gúny előbb-utóbb tettlegességig fajul.
(via Németh Péter)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1614842494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása