A mi Erzsébetvárosunk

565. Kerületi mindenfélék (4)

2016. augusztus 06. - amier

Szép jó estét mindenkinek. Addig is, amíg a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ válaszol az előző posztban felvetett észrevételekre, sietve nyugtatnánk meg mindenkit, hogy a csalóka látszat ellenére azért van, amiben zökkenőmentesen, hogy azt ne mondjam, olajozottan működik az önkormányzat, ill. a polgármesteri hivatal. 

jardaszinezes1.jpg

Forrás: Kétfarkú Kutya Párt

Például pillanatok alatt megbüntették Kétfarkú Kutyapártot, azaz közigazgatási bírságokat szabtak ki rájuk, mert néhány szemetesre, lámpaoszlopra és KRESZ-tábla hátuljára (!) valakik olyan matricákat ragasztottak fel, amelyeken a viccpárt honlapján „pártplakátként” szereplő képek láthatók. A Kutyapárt fb-oldalára feltöltött határozat szerint a hivatal ennyiből azonnal és tévedhetetlenül megállapította, hogy a matricákat ők helyezték ki. Az oldalukon még azt is írják, hogy nem értek tőlük senkit tetten ragasztgatás közben, így nem tudják, honnan veszi az önkormányzat, hogy ők voltak az elkövetők.

Holnap csinálok Fidesz matricákat, és kirakom őket ugyanoda, aztán megy a feljelentés - egy komment ugyanonnan

Egyébként a párt aktivistái ellen – állítólag lakossági bejelentésre – rendőrségi eljárás is indult rongálás (!) miatt, merthogy pár napja a Dob utcában színesre festették a romos járdát. Mondjuk, a lakosságnak talán nagyobb örömére szolgálna, ha a szorgos rendőrség és a még szorgosabb önkormányzat – ezeken a bizonyára roppant fontos dolgokon kívül – mással is foglalkozna a "bulinegyedben". Adjunk tippeket?

És ha már szóba került a lakossági bejelentés: itt egy reggeli pillanatfelvétel Klauzália oldaláról, a hányóturizmus kies sikátorából... (Szerk.: mintha ezügyben is született volna már ezernyi bejelentés, vagy nem?...)

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr569168024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása