A mi Erzsébetvárosunk

892. Benne vagyunk a TV-ben

2019. április 12. - amier

Már megint. Most a Fókusz stábja járt rejtett kamerával a „bulinegyedben”, ahol már elszabadult a pokol. Ezt írják a videó bevezetőjében: Találkoztunk olyan taxis hiénákkal, akik akár több ezer forinttal vágják át az embereket és olyan lakosokkal is, akik csak félve nyilatkoztak arról, hogy lassan piros lámpás negyeddé változik át az otthonuk környéke.

Fotó: Boros Regina, 2017.

A Házon kívül stábja nemrég szintén a bulinegyedben forgatott, ahol olyan drogárusokkal találkozott az RTL stábja, akik kamu anyagot árulnak százezrekért.

Mindez azonban csak a jéghegy csúcsa. Nem elsősorban a drogárusok, a kurvák és a taxis- hiénák miatt vált élhetetlenné Belső-Erzsébetváros. Ez már csak a következmény. (Megj.: Erzsébetvárosban a kocsmák, a kávézók és egyéb etető-itató helyek száma az el- múlt öt-hat évben csaknem megduplázódott, a KSH 2018-as adatai szerint már több mint 800 működik a kerületben. A bulizni vágyók tízezreivel nap mint nap dugig megtöltve...)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9814760594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása