A mi Erzsébetvárosunk

825. Futónap volt a Ligetben

2018. szeptember 23. - amier

Tegnap, szeptember 22-én délután került megrendezésre az őszi szokásos 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap a Városligetben, melyen a Dobsuli nyerte meg az 1507 m-es futóversenyt. Gratuláció illet minden gyermeket, pedagógust és szülőt, akik közel hétszázan neveztek be és teljesítették is a távot.

futo2018-1.jpg

futo2018-2.jpg

És gratulálok minden iskolánknak a helyezésekért és a kitűnő szervezésükért.

dr. Kispál Tibor önkormányzati képviselő

P.s.: Egyéni indulóként lehetett futni az 1507 vagy 5007 méteres távok valamelyikén; az 1507 méteres táv egyéni indulóként gyalogolva is teljesíthető volt. Az erzsébetvárosiaktól csak egy jelképes regisztrációs összeget kértek, magam részéről a választókerületem isko- lájába járó 20 gyermek részvételét támogattam a Dobsuli Alapítványán keresztül.

***

Más: Hétfőn, azaz szeptember 24-én – technikai okok miatt – zárva lesz az erzsébet- városi kormányablak. Ha valaki nem épp egy elkészült okmányért menne, akármelyik másik fővárosi kormányablaknál lehet ügyintézni, több is van a közelben. (Keleti és Nyu- gati pu., vagy az Andrássy úton az 55. szám alatt.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2314257797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása