A mi Erzsébetvárosunk

817. Kérdésem van

2018. augusztus 30. - amier

Olvasom, hogy a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. – miután hétfő reggel megkapta az építési engedélyt – azonmód elkezdte volna a Városligetben a Magyar Zene Házának építkezését, amit a Ligetvédők megpróbálták megakadályozni. Az építkezés ellen tiltakozókat a Valton nevű biztonsági cég emberei kiszórták, elvitték a helyszínről.

Erzsébetvárosban a Valton céggel szerződött az önkormányzat. Itt nem intézkednek, mert ők "csak jelezhetnek a közterületeseknek". Akkor most a Városligetben léptek fel törvény- telenül a rendőrök orra előtt vagy Erzsébetvárosban fizetünk nekik a semmiért?

Gergely József

Emlékeztető: A május 14-i Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság ülésén a bizottság fideszes többsége a Valton-SEC Kft-t tartotta a legalkalmasabbnak arra, hogy "az elmúlt évhez hasonlóan, magas színvonalon biztosítva” jó 20 millió forintért Belső-Erzsébetvá- rosban 14 fővel járőrözzön, és a továbbiakban is segítse – a rendőrséggel, a közteresekkel együtt – a csend, rend, nyugalom biztosítását.

***

Közbiztonság??? Lakossági fórum lesz szeptember 4-én, 18 órakor a Klauzál téri csar- nok bejáratánál az Új7 2019 csoport szervezésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5214212243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása