A mi Erzsébetvárosunk

735. Múlt idő

2017. december 30. - amier

Holnap – ha minden jól megy – véget ér az esztendő, szép lassan elmúlik 2017. Idén is sok minden történt a kerületben, többek közt beígértek egy helyi népszavazást, ami majd aztán minden problémát úgy megold, hogy csak na. És amíg ez a várt csoda megtörténik, addig itt van, itt marad mindannyiunknak az egyre fokozódó szegénység, a kocsmazaj, az utcán ordítva vonuló vendégsereg, a mindent elborító szemét, az egyre élhetetlenebb VII. kerület és a cinikus, ostoba helyi hatalom.

elegvolt2.jpg

A magunk részéről erősen reméljük, hogy a nemsokára kezdődő új év nem erre az évre (és képre) fog hasonlítani. Talán kevesebb lesz benne a rossz, és esetleg, netántán több a jó. Vagy nem. Vagy valami. Mindenesetre, mi innen folytatjuk majd a boldogabbnak remélt új évben, de hogy addig is mondjunk még valami biztatót is: hajrá Balogh néni!

a Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1313535273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása