A mi Erzsébetvárosunk

504. Fenyő(k) a táblán

2016. február 04. - amier

Csak éppen nem festve (fenyőfáknak megállni tilos vagy valami ilyesmi), hanem kitűzve rá. De hogy az elején kezdjem: még kedden, a Klauzál térről visszafelé jőve (ahol valóban megújultak a padok, asztalok) a Wesselényi utcában különös látvány fogadott: két közúti jelzőtábla tetején is fenyőfa virított.

fenyo_tabla3.jpg

fenyo_tabla1.jpg

Az egyik a Wesselény utca 40. szám előtt, a másik meg a Kertész-Wesselényi sarkán. (Szemközt, a másik sarkon nem fenyő áll, az egy „hivatalos” virágállvány…)

fenyo_tabla5.jpg

fenyo_tabla2.jpg

Több mint egy hónap eltelt karácsony óta, de úgy tűnik, ez mit sem számít. Ezek a fenyők – táblán vagy másképp kidobva – még így február elején is ránk köszönnek az utcán. Vagy esetleg, netántán egy új (örök)zöldesítési-program indult a kerületben?

Devosa Gábor

(Több képet, nagyobb méretben feltettük az fb-oldalunkra is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr288358718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása