A mi Erzsébetvárosunk

503. A korrektség kedvéért

2016. február 02. - amier

Csak röviden, ha már korábban több posztot is szenteltünk a pár hete hírtelen szétszedett padoknak: a Klauzálián olvastam a kommentek között, hogy a múlt hét közepén elkezdték felszerelni az asztalokat, padokat a Klauzál téren. Mivel tegnap épp a környéken jártam, gondoltam megnéztem, hogy végül is mi a helyzet.

klauzal_ujpad1.jpg

klauzal_ujpad2.jpg

klauzal_ujpad3.jpg

És láss csodát, az összes asztal és pad lapja a helyére került, tényleges felújították mindet, méghozzá – a képek tanúsága szerint is – szépen. Megszűnt tehát a Klauzál téri temető- hangulat, eltűntek a „sírok”, örüljünk neki. (És reménykedjünk, hogy tényleg nem volt semmiféle sandaság a dologban…)

(Több képet, nagyobb méretben feltettük az fb-oldalunkra is.)

P.s.: Azért így a legvégére halkan még megjegyezném, hogy bár tudom, valamikor ezt is meg kell csinálni, de talán tavasszal jobb lett volna. Több okból is.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr938353102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása