A mi Erzsébetvárosunk

482. Falfirkák (2)

2015. december 06. - amier

Még szeptember végén írtam itt a blogon (is) az összefirkált házfalakról, kapukról. A mostani ismétlésnek – vagy ha úgy tetszik folytatásnak – az apropóját a jarokelo.hu alábbi, a Madách Imre úton készült képe adta. Mely igen, valóban elég undorító.

falfirka2-1.jpg

(Fotó: jarokelo.hu)

Nap mint nap elmegyünk mellette, talán fel sem tűnik, hogy mennyire lepukkant hatása van a Madách Imre útnak, de így, külön fotón azért elég szembeötlő. Graffiti szinte min- den falon, és persze a gondosan elhelyezett húgytócsák sajátos kombója. Megfizethetetlen – írja az ittlakunk.hu. De nem csak az, és nem csak ott. 

falfirka2-5.jpg

falfirka2-2.jpg

A múlt héten végigmenve – most éppen a Nagydiófa és Síp utcán – majd minden ház fala, kapuja hasonló módon van telis-tele firkálva, festve. És bocs, de ezeket a mázolmányokat most sem nevezném graffitinek, ez ugyanis nem más, mint értelmetlen rongálás.

falfirka2-3.jpg

Így aztán hangsúlyozottan kezdeményezem, vizsgáljuk felül a jelenlegi graffiti-mentesítési önkormányzati szerződést, hogy további források és új technológiák bevonásával hatéko- nyabban távolítsuk el, szüntessük meg ezt a garázdaságot. De megelőzni sem lenne rossz.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

(Több kép, nagyobb méretben a fészbuk oldalunkon látható.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr158144120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása