A mi Erzsébetvárosunk

457. Falfirkák (1)

2015. szeptember 27. - amier

Házak után – házfalak. Kerület utcáit járva mindannyian tapasztalhatjuk, hogy szinte minden második házfal telis-tele van firkálva, festve. És bocs, de ezeket a mázolmányokat még csak graffitinek sem nevezném, pusztán értelmetlen rongálásnak.

graffiti1.jpg

graffiti2.jpg

Nem egyszer a társasház nehezen összekuporgatott pénzéből frissen festett falfelületeket rondítják el. Ezért kezdeményezem, hogy vizsgáljuk felül a jelenlegi graffiti mentesítési önkormányzati szerződést s ha szükséges további források és új technológiák bevonásával hatékonyan távolítsuk el és szüntessük meg ezt a fajta garázdaságot.

graffiti3.jpg

Kezdeményezni fogjuk kapu-felújítási pályázat kiírását, mely során lehetőséget biztosítunk a társasházaknak az agyonfirkált kapualjak esztétikai és műszaki megújítására.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr677845202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása