A mi Erzsébetvárosunk

435. Tegnap esti hírek

2015. augusztus 02. - amier

Az RTL Klub tegnapi híreiből három:

Debrecenben a vasúttól a befogadó tábor 10 km. Eddig a Volán busszal utaztak a menekült emberek. Tegnap óta a buszvezetők nem vehetik fel őket, gyalog kell menniük. Az egyik buszvezető elmondta, hogy erre utasítást kaptak. A Volán ezt tagadja. A tény az, hogy este rendőrautós felvezetéssel gyalogoltak az emberek – két hónapos babával is – a befogadó állomásra. Én a buszvezetőnek és a tényeknek hiszek.

menekult3_rtl.jpg

Egy Csongrád megyei közmunkás elmondta, hogy hétfőtől a kerítésépítésre kell mennie. Ránézésre egy elég gyenge fizikumú, idősebb férfi. Elmondta, hogy kötelező, nem mondhat nemet. A kommunikációs államtitkár szerint a feladat önkéntes, nem lehet retorzió. Én a közmunkásnak hiszek, miért találna ki ilyen történetet.

Egy újpesti idősebb nő az utcán a kánikulában egy macskának adott inni. Egy szomszéd feljelentette, három rendőr ment ki hozzá. Elmondták neki, hogy akár fél millió forintra is büntethetik legközelebb. A nő szerint egy állatot sem szabad hagyni, szenvedni.

Másutt láttam, hogy szélsőjobbos félkatonai szervezet tagjai készülnek a „kerítéshez”, hogy akár fegyverrel is elbánjanak a menekültekkel. Mivel ez a mai törvények szerint is tiltott, érdekelne, hogy a fenti három rendőr és társaik fellépnek-e az „önkéntes” embervadászokkal szemben vagy maradnak az idős asszonynál?

Magyarország, Orbán uralkodásának hatodik évében.

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr357674388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása