A mi Erzsébetvárosunk

Szándékos félrevezetés [335.]

Orbanisztán működése.

2023. június 11. - amier

Félrevezetők az ukrajnai menekülthelyzethez használt rendőrségi adatok. (24.hu

Az adatok teljes elhallgatásánál sokkal kifinomultabb módszer azok részleges közlése. Így tesznek a klímariogatók, amikor elmondják, hánnyal többen halnak meg hőgutában, mint X éve — és nemcsak azt hallgatják el, hogy mennyivel vagyunk többen, mint X éve, de azt is, hogy hánnyal kevesebb ember fagy meg / hűl ki (a hőgutásoknál kb. háromszor több).

ukrajnai_menekultek.jpg

A magyar rendőrség tanulékony: naponta körbeküldik, hányan léptek be hozzánk Ukrajnából, de még közérdekű adatigénylésre se árulják el, hogy tőlünk hányan léptek át Ukrajnába (egy jó bevásárlás, illetve a nyugdíj felvétele stb. után).

Ügyes...

Fügedi Ubul

P.s.: Az ukránok jó része aki bejön, vagy még aznap visszamegy, vagy meg se áll Német- országig. Ezt érzékelteti az a szép adat, hogy a több mint tízezer belépőből 126-an kértek "ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást”.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1218144580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása