A mi Erzsébetvárosunk

351. Végtelen történet 1.

2015. január 27. - amier

02.jpgIgen, már megint a Dob utca. Illetve, annak vélt javítása (tákolása?) a téma, amiről – hogy hogynem – de az Erzsébetváros újság (és persze az önkormányzat) mára mélységes mélyen hallgat. És már fel sem merül, hogy a még garanciális útszakaszon ne aszfalttal toldozgassák ki az egyre másra felbukkanó kátyúkat… Elvileg ez már kurvára nagyon vicces is lehetne, de nem az. Nagyon nem.

A Dob utca továbbra is menetrendszerűen és következetesen megy tönkre, a díszkövek egyre csak jönnek fel. Mint a Klauzália fb-oldalára tegnap feltöltött friss képeken látszik, megint így néz ki az utca. És aszfaltoznak, egyre csak aszfaltoznak rendületlenül, kerül, amibe kerül. (Nagyon úgy néz ki, hogy itt valakinek örök időkre lesz munkája, dejó!)

dob2015jan-2.jpg

dob2015jan-3.jpg

Gergely József még a július 9-i posztjában (meg még máskor is) feltett egy-két kérdést. Például, hogy ennyi idő alatt hogyan lett megint ilyen töredezett a burkolat? Erről is a nagy forgalom tehet? Ha igen, miért ugyanúgy csinálták meg az utat, mint elsőre (másodikra, sokadikra)? És mindezt még hányszor fogják megismételni? Most tényleg: hányszor még?!

(A választókörzet jelenlegi képviselőjének véleményét minderről pillanatnyilag nem ismerjük. De előbb-utóbb biztos ő is mond majd valamit...)

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr187115481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása