A mi Erzsébetvárosunk

264. Zökkenőmentesen, mi?!

2014. szeptember 05. - amier

Már tényleg nem tudja az ember, hogy sírjon vagy röhögjön. Én sírok. Többekkel együtt. (De nem a röhögéstől). Tegnap az Emmi még felháborodott közleményben kérte az ellenzéki pártokat, hogy "...fejezzék be a hisztériakeltést tanévkezdésről, a tankönyvekről, az iskolakezdő gyermekeket és a szülőket pedig ne használják fel az önkormányzati kampányra!" Erre mit ír ma a Népszava? Például azt, hogy Erzsébetváros fideszes önkormányzata saját újságjában címlapon hozza a polgármestert, ahogyan most éppen tankönyvcsomagot oszt.

vattamany_ujsag1.jpg

A ma megjelent önkormányzati újság címlapján Vattamány Zsolt széles mosollyal (?) tankönyvcsomagot ad át egy kisdiáknak az éppen elindult önkormányzati kampány első hetében, az alábbi képaláírással: "Idén minden alsó tagozatos diák ingyenesen jutott tankönyvhöz Erzsébetvárosban, köszönhetően az önkormányzat azon döntésének, mellyel kiterjesztette a támogatást a 3. és 4. osztályosokra is. A kerületi vezetők a könyvek szállítását és kiosztását ugyancsak felügyelték, így teljesen zökkenőmentes volt a szeptember elsejei tanévkezdés."

Aha, felügyelték. Amitől teljesen zökkenőmentes lett. Mint annyi minden más itt a kerületben. Soroljam?

Payns

***

Az önkormányzat lapjában ezen kívül még 7 kisebb-nagyobb képen osztogat, gitározik, szűrőnapozik és családi napol, városfejleszt, gyerekeket és időseket simogat. Nem véletlen, hogy tavaly nyáron a 444.hu által meghirdetett és azóta legendássá vált "Melyik kerületi lap érdemel Obersovszky-díjat?” verseny egyik komoly favoritja volt kerületünk nem kevés közpénzen 40.000 példányban kiadott közlapja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr456673495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása