A mi Erzsébetvárosunk

215. Róth Miksa kiállítás

2014. június 22. - amier

04.jpgKiküldött tudósítónk jelentette a Róth Miksa emlékházból
Június 21-én, a múzeumok éjszakáján Róth Miksa marosvásárhelyi műveiből látható kiállítás. (Erről előzetest itt olvashatunk). Még június 19-én volt egy rendezvény a Nefelejcs utcai Róth Miksa emlékházban, ahol az üvegfestő művész még meglévő és már elpusztult marosvásárhelyi emlékeiről volt előadás és bemutató.

Sokan képviselték Marosvásárhelyt és népes érdeklődő közönség is végighallgatta, végignézte a programot. Az egész produkciót Rónaszékiné Keresztes Mónika, szociális alpolgármester nyitotta meg.

r_miksa.jpg

Ez némi meglepetést jelentett, hiszen nem szociális témára jöttünk és itt olvashattuk, hogy a tavaszi bukás után ősszel nem ő lesz a Fidesz erzsébetvárosi polgármester-jelöltje. És miért nem a polgármester volt a szónok? Arról is ugyanebben a cikkben lehetett olvasni. Bár a helyiek Vattamányt jelölték, a magas fideszes vezetés demokratikusan úgy döntött, hogy a helyiek ellenére mást indít. Akkor jöhetett volna a művelődési alpolgármester is, de valamiért nem ő szokott megnyitni.

A kiállítás nagyon jó volt és komoly sikert aratott.

Gergely József – önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr306398431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása