A mi Erzsébetvárosunk

209. Önkormányzati pillanat 7.

2014. június 14. - amier

02.jpgAz az átkozott memória!
Erzsébetváros tegnapelőtti képviselő-testületi ülésén, az ülést vezető polgármestert szelektív amnézia támadta meg. Kifejezetten sajnáltuk, hiszen végletekig ragaszkodott ahhoz, hogy a kerületben ő, illetve a jelenlegi kerületvezetés vezette be a kutyachip programot, amit most éppen megszüntettek.

2005-ben, amikor már a sajtóban is cikkek jelentek meg a sikeres programról még tagja sem volt az erzsébetvárosi képviselő-testületnek. Sajnálatos az is, hogy a választási évben mások tollával ékeskedni sem okoz a polginak nagy problémát.

Kispál Tibor

vattamany2013_zaszlo.jpg

És akkor itt egy kis szerkesztői segítség a polginak, hogy ne beszéljen már hülyeségeket. Bár - ha jobban meggondoljuk - zászlótűzögetőnek még így is jó lehet...

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr846300755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása