A mi Erzsébetvárosunk

121. Érzékeny búcsú

2014. április 09. - amier

07.jpgJaj, jaj, hát a tegnapi Madách téri izgalmak közepette a legfontosabb majdnem kimaradt! Rónaszékiné a Facebook-oldalán virágokra cserélte a borítóképét! Üröm az örömben, hogy – egyenlőre csak kommentben – így mondott köszönetet a választási vereség után: "Nagyon szépen köszönök minden biztatást! Hitem nemzetünk ügyében változatlan, emelt fővel folytatom a küzdelmet Önökért, számíthatnak rám!”

De ugye nem?! Ugye, ez csak a szokásos udvariaskodás és nem ígéret, és nem is fenyegetés? Mindenesetre, amíg ez kiderül – mármint, hogy ígéret vagy esetleg fenyegetés – párás szemekkel emlékezve olvassuk el együtt a HVG Nyüzsijének nekrológját...

ronaszekine3.jpg

Nem telefonszex. (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

"Talán ez a dolgunk a földön, hogy megalkossuk a szépet, ami a művészet, kifejezzük az emberit, ami a politika...”. Akkor ez most mit jelent? A többség csak találgat, de van, aki szerint ez a talányos mondat önmagában elég bizonyíték arra, hogy a világ megérett a pusztulásra. Eláruljuk a titkot, no, nem azt, hogy mi a kijelentés értelme, mert azt magunk sem tudjuk, hanem a forrást. Az idézet a Fidesz első számú családtervezője, a Családtudo- mányi Társaság oszlopa, a házasság előtti szextilalom igehirdetője, Rónaszékiné Keresztes Mónika Facebook bemutatkozó szövege. Rónaszékiné közéleti munkásságának veleje az a megállapítás, hogy „egy család boldogságához négy dologra van szükség. Két igenre és két nemre.” Ehhez viszont nincs szükség egy képviselőre, gondolták Erzsébet- és Terézváros polgárai és kiszavazták, legszebb pillanatait viszont megőrzi ez az oldal.

Hát ennyit erről. Apropó! Mi van Berki Béla ügyeivel, kedves alpolgármester asszony?

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr176002275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Géza911 2014.04.10. 20:13:07

Rendkívül elegáns post! Gratulálok!

amier 2014.04.10. 20:19:11

@Géza911: Van olyan elegáns, mint a Janikovszky bezárása és átjátszása az egyháznak. Van olyan elegáns, mint nem kezet fogni és nem vitázni az ellenféllel. És végül egészen biztosan van olyan elegáns, mint a Madách tér 2 napra való kamu elkordonozása.
süti beállítások módosítása