A mi Erzsébetvárosunk

113. Mónika, az érdeklődő

2014. március 28. - amier

07.jpgKét nappal korábban újra szóba került itt a blogon a Madách tér átépítése (Újra a Madách térről), és a körülötte zajló, a lakókat semmibe vevő eszetlenkedés. Ehhez kapcsolódik dr. Oláh Lajos Facebook-oldalának ma délelőtti bejegyzése, mely Rónaszékiné Keresztes Mónika asszony – igen ő az, aki szerint nem lett bezárva a Janikovszky iskola – Madách tér környéki lakók iránt hirtelen feltámadt érdeklődéséről szól. Íme…

***

Furcsa kapkodásba kezdett Rónaszékiné: elolvasva a felháborodott civilek javaslatát tolmácsoló szórólapomat, egy évnyi hallgatás után, a már folyamatban lévő beruházás kellős közepén telefonrohamot indított, és megbízottjával a Madách tér körüli lépcsőházak közös képviselőit hívogatja, hogy megszerezze az ott lakók telefonszámait.

ronaszekine_madach.jpg

Érdekes húzás, akár illegális adatgyűjtés is lehetne. Négy évig semmit se csinált, eszébe se jutott, hogy ott is élnek emberek...

***

Rónaszékinét négy éven át nem érdekelte a kerületben lakók problémái. Most azonban sikerült felfedeznie önmagában a lakosság ügyei iránt érdeklődő, fogékony képviselőt. Vajon miért?

Erzsébetváros és Terézváros többet érdemel...

Devosa Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr15883386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása