A mi Erzsébetvárosunk

Megújul a Klauzál tér I. [386.]

2024. január 12. - amier

Térfelújítási láz tört ki mindenfelé. A szomszédban az elmúlt napokban fejeződött be Józsefváros legnagyobb terének, a Horváth Mihály térnek a felújítása, nálunk pedig — pár hónappal az önkoris választás előtt — nekikezdtek a Klauzál tér rendbetételének.

klauzal2024.jpg

Látványterv

Jelenleg a kivitelező kialakítja a megfelelő körülményeket többek között annak az új, biztonságos játszótérnek és többfunkciós sportpályának, illetve fitneszparknak, amelyek a korábbi, elavult eszközök helyére kerülnek. A bontási és tereprendezési munkák után pedig elindul az építés. A tér felújítása várhatóan 2024 III. negyedévében fejeződik be.

Új, átmeneti helyszínen folytatja vasárnapi ételosztásait a Heti Betevő a Klauzál tér felújítása miatt. Az önkormányzat megállapodott a civil szervezettel, hogy áprilisig a Csányi utca 6. szám alatti telken történik az ételosztás, egy sarokra a Klauzál tértől. Hogy utána hol folytatják, azt még nem tudni. (via Szabad Európa)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5518301753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása