A mi Erzsébetvárosunk

Nesze nekünk! [168.]

2021. október 08. - amier

Karácsony Gergely ma délelőtti bejelentése után – azaz, hogy az előválasztáson visszalép Márki-Zay Péter javára – kéne valami igazán biztatót írni/mondani. Ugyancsak ránk férne, de nemigen jut más eszünkbe, minthogy: hajrá Balog néni!

marki_karacsony.jpg

(…) Mai bejelentése a visszalépésről, illetve e visszalépés indoklása alapvetően jó beszéd volt észszerű indokokkal, fellépése (különösen az utána következő terjengős Márki-Zay-szónoklat tükrében) kimondottan szimpatikus volt. Az a Karácsony Gergely állt ki a ma délelőtti sajtótájékoztatóra, akit sokan kedvelnek. Ha ezt az elmúlt napok nyilvános kapkodását mellőzve teszi, azzal – támogatói érhető csalódottsága ellenére is – jobban járt volna. De, sajnos, nem így történt. (via Magyar Narancs)

Érdemes elolvasni a teljes írást a Narancson. Aztán már csak pár nap, és kezdődik az előválasztás második fordulója.

*

Balog néni az orvosnál:
- Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy alig van két hónapja hátra...
- Jajj, Szűzmáriám, doktor úr, mondjon már valami biztatót is!
- Hajrá Balog néni!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8716715362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása