A mi Erzsébetvárosunk

Stratégia [163.]

A társadalmi lét határozza meg az egyéni lét.

2021. szeptember 22. - amier

Kampány van, és kormányunk nem engedi, hogy az ne róla szóljon. Egy nap hírei:

  1. A kormány szétosztott több mint 14,7 milliárd forintot a fideszes vezetésű fővárosi kerületeknek. Az ún. ellenzéki kerületeknek nem adott egy petákot se.

orban2021-3.jpg

  1. Meghalt Hankiss Ágnes, a kizárólag orbánistákból alakított Médiatanács egyik tagja. Amint erre kormányunk rendszeresen hivatkozik, nálunk kiépült a demokrácia intéz- ményrendszere — aminek részeként új tagot az országgyűlés e célból összehívott eseti bizottsága jelölhet, méghozzá konszenzussal. Ezért hát összehívták a bizottságot és annak ülését. Ott aztán nem foglalkoztak semmi mással, csak azzal, hogy a fidesze- sek nem fogadják el a többiek jelöltjét. Ezután az ülést berekesztették, mehetett ki-ki isten hírével. A következő ülésen már kétharmad is elég a jelöléshez, az meg megvan.
  2. A kormány 523/2021. (IX. 6.) rendeletével nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a 25872/3 helyrajzi számú telekre (Bp., XIII. ker.) tervezett lakóház(!!!) építését, mivel annak koncepcióját a kerületi tervtanács nem támogatta. Ez lehetővé teszi, hogy a beruházó semmibe vegye a kerületi építési szabályzatot és a városképi szempontokat, trükközzön a zöldfelület beszámításával, 10 %-kal növelje az alapterületet és csak az előírt parkolóhelyek 70 %-át biztosítsa.

Ez a nemzetgazdaság kiemelt érdeke — rendeli el kormányunk, és pontosan tudja, hogy ennek az "indoklásnak" a hazug és aljas volta már egy óvodás számára is triviális kell legyen. Épp így nem ügyelnek a tisztesség látszatára se a Médiatanácsnál, se a pénzosz- tásnál. Éppen ellenkezőleg: a stratégiai cél, hogy az aljas sunyiság napnál nyilvánvalóbb legyen.

Jól fontoljátok meg, választók! Ahol ránk szavaztok, ott hagyunk titeket élni, talán még csurran-csöppen is valami a haveroktól. Ahol másokra szavaztok, ott bevetünk ellenetek mindent — mert megtehetjük, és meg is tesszük. A s*ggetek ki fog lógni a gatyátokból, és akkor majd jól megbüntetünk közszeméremsértésért.

Fontoljátok meg jól!

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8716697972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása