A mi Erzsébetvárosunk

801. Elmentek ti a francba!

2018. július 13. - amier

Tegnap reggel kilakoltatás volt Erzsébetvárosban. A mostani hatalmat egy cseppet sem érdekli, hogy mi lesz a sorsa egy magáról gondoskodni akaró családdal, akkor sem, ha az idióta szabályaink miatt ezt nem tudják segítség nélkül megtenni. Állami részről nulla segítség, szociális háló nincs, kímélet sincs, irány az utca!

kilakoltatas1.jpg

Fotó. Zoom / Halász Nóra

A kilakoltatott erzsébetvárosi családból hajléktalanokat csináltak azok, akik a volt alpol- gármester Dr. Mindentosztó Bajkai István törvényjavaslatával egyébként betiltanák a hajléktalanságot.

Elmennek mind a francba!

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

P.s.: Amúgy, ha nincs hajléktalan, akkor nem kell őket betiltani. Ha pedig vannak hajléktalanok, és törvényileg betiltjuk őket, attól még lesznek, mert nem az okát orvosolják a hajléktalanságnak!

***

Csütörtök reggel 9-től egy három fős családot lakoltattak ki a VII. kerületben. Úgy tudjuk, akkor fordult rosszra a sorsuk, amikor a férj munkanélküli lett, a gyermeküket pedig le- százalékolták. Élő videóban tudósítottunk a helyszínről. (via Zoom)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7414111785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása