A mi Erzsébetvárosunk

731. Egy hét a világ!

2017. december 17. - amier

Tojásunk már van – jó, jó, nem nekünk, hanem a terézvárosiaknak, de a csupaszív osztogató, na, az a miénk – de most lehet könyvünk is. Ezt ugyan nem doktor Bajkai osztogatja, nem is az ő nevével van felcímkézve, hanem az ELTE kínálja. Pontosabban, az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár tette fel pár napja az fb-oldalára a következőket:

fogd-vidd.jpg

Mielőtt még mindenki, így mi is, elmegy ünnepelni december 22. után, érdemes benézni hozzánk egy jó nagy hátizsákkal vagy bőrönddel, de akár targoncával! Hétfőtől telepakoljuk az aulát pár ezer leselejtezett, állományba nem vett stb., kötettel. Ami önmagában nem nagy ügy, de az már igen, hogy a vásár ingyenes. Mindenki azt és annyit visz, amennyit akar és bír De gyorsan kell lépni, mert a vásár csak egy hétig tart!

Olvasni mindennap jó, betárazni pedig nálunk lehet. Hadd szóljon!

Gondoltam, szólok. Boldog karácsonyt!

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2013507693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása