A mi Erzsébetvárosunk

445. Vásárcsarnok - most

2015. augusztus 31. - amier

Még július közepén az Akácfa utcában járva – látván a nagy a sürgés-forgást a Csarnok hátsó bejáratánál – csináltunk volna pár belső fotót is a gőzerővel zajló építkezésről, de akkor nem sikerült bejutnunk. Később sem. A We Love Budapest fotósának most viszont igen, és csodajó képeket készített megújuló csarnokról. (Képek: Juhász Norbert)

klauzal_csarnok2_1.jpg

klauzal_csarnok3.jpg

klauzal_csarnok4.jpg

A vásárcsarnok a júliusi táblák szerint ugyan szeptember 5-én nyitott volna, most a legújabb hírek szerint – a sokadik határidő módosítás után – úgy néz ki, hogy szeptember végén már isten bizony nyit. A teljes rekonstrukció generálkivitelezője a LAKI Épület- szobrász Zrt., vezető tervezője pedig Kun Zoltán (Kunyhó Építésziroda Kft.) volt.

klauzal_csarnok5.jpg

klauzal_csarnok1_1.jpg

Az épület változatlanul a Klauzál téri és az Akácfa utca felőli bejáratokon keresztül lesz közelíthető, és hosszú lesz a nyitva tartási idő, miszerint akár este tízkor is lehet majd vásárolni. Ja, és a Klauzálián írta az egyik kommentelő, hogy „majd mindenki menjen halat venni, nehogy a halas hamar bezárjon!” Nagyon egyetértünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr47748786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása