A mi Erzsébetvárosunk

90. Fura népek

2014. február 25. - amier

07.jpgFurák ezek a kerületi fideszes népek. Az előző posztból ugye megtudhattuk, hogy Ripka képviselő úr – ha egyedi módon is – de tud levelezni (a rossznyelvek szerint a levelezésnél csak telefonálni tud jobban), most meg az derült ki, hogy a kerület fideszes ogy. képviselője (nem mellékesen alpolgi is) nem igazán szeret vegyülni a néppel, kivéve persze, ha csilivili rezsihakniról van szó.

Tegnap dr. Oláh Lajossal az Összefogás kerületi jelöltjével az Erzsébetvárosi Nemzetiségi Farsangon beszélgettünk a Nemzetiségi Önkormányzatok vezetőivel. Sok-sok barát, jó hangulat. A kormányzati oldal nem nagyon volt kíváncsi a rendezvényre, de ettől még az ott lévő sokaság jól érezte magát.

nemzetisegi1.jpg

Feltűnő volt, hogy Rónaszékiné Keresztes Mónika, Lajos mostani ellenfele sem volt ott. Pedig megint megkérhettük volna, hogy – egyszer, legalább egyszer! – beszéljenek, vitázzanak a kerület sorsáról, az itt élő emberekről. Egyszer remélhetőleg elunja a bujkálást. Habár ezt tette 4 évig…

***

Előzmény: dr. Oláh Lajos körülbelül két hete levelet írt a Fideszes jelöltnek, Rónaszékiné Keresztes Mónikának, kérte, hogy üljenek le beszélgetni. Aki válaszában nemes egyszerű- séggel azt írta: nincs miről.

Rónaszékiné négy éve sem vállalta a beszélgetést, a vitát. A parlamentben sem vállalta és mivel alpolgármester is egyben, Erzsébetvárosban azon az egynéhány képviselő-testületi ülésen, ahol véletlenül megjelent, nos, ott sem vállalt véleménycserét, hozzászólást.

Erzsébetváros és Terézváros többet érdemel...

Devosa Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr15832387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása