A mi Erzsébetvárosunk

89. Ripka úr levelez

2014. február 24. - amier

06.jpgPár napja, február 20-án újabb elkeseredett levelet fújt be a szél postaládánkba az önkormányzati képviselőinknek címezve, ezúttal a Vörösmarty utcából. Küldője mellékelt hozzá egy 13 oldalas levelezést, akit nem rettent el a tizenhárom oldal, az olvassa el, érdemes. Külön figyelmet érdemelnek a többször említett, virágtartóknak nevezett "vasfák", melyek szépsége, hogy azt ne mondjam bája, másoknak is elnyerte a tetszését.

"Tarlós István időközben jelezte, hogy örül a fejlesztésnek, máris tervbe vették 3 műfa kivágását."

***

Tisztelt Képviselő úr!

Mellékelve találhatnak egy levelezést, melyet a helyi önkormányzattal, illetve a BKK-val folytattam. Tanulságos, és egyben lehangoló, hogy hogyan tudnak egy remekül működő városrészt tönkretenni, az itt élők életét megkeseríteni, feltehetőleg némi EU-s pénz ismerősöknek történő kijátszása céljából. Eredményként a városvezetés életveszélyessé teszi a 7. kerületben a kerékpározást, de az autósoktól is elvesz több, mint 20 helyet 3 utcányi szakaszon és erre eltapsolnak 126 millió forintot! (Részletek kiderülnek a mellékletből.)

vasfa1.jpg

Vélhetően a sokat szidott Kádár-rendszer alatt nem volt ekkora a diktatúra, mint amit a Vitézy Dávid vezette BKK művel, a kerületek támogatásával! De hogy ekkora idiotizmus nem volt, és arrogancia, az biztos! Ha a történettel tudnak mit kezdeni, illetve segíteni, hogy az itt lakók visszakaphassák régi, megszokott utcájukat kérem, keressenek meg! A levelezés  2013 november 11-én kezdődött, és a mai nappal eredménytelenül lezártnak tekintem, sajnos. Remélem sikerül a választások után elzavarniuk ezt a dilettáns csapatot, és visszaállítani kerületünk régi rendjét!

Üdvözlettel: Egy Vörösmarty utcai lakó
(Név, e-mail cím a Szerkesztőségben, a levelet továbbítottuk a képviselőknek. Dr. Kispál Tibor rövid időn belüli reagálást ígért.)

***

A teljes levelezés PDF-ben itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr135831178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása