A mi Erzsébetvárosunk

Nem értékelik. Juszt se. [358.]

Orbanisztán bennünk él...

2023. szeptember 13. - amier

Nem lett az ÁSZ postása Deutsch Tamás. (24.hu

Windisch László számvevőszéki elnök szerint nem az fontos, hogy mire volt kíváncsi az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága, hanem az, hogy küldött-e nekik az ÁSZ levelet. Márpedig nem küldött, és pont. Az, hogy mit firtatott a bizottság, Windisch szerint értelmezhetetlen, mert nem arról kérdezték, hogy mit csinál az ÁSZ most (2022 júliusa óta), hogy ő a főnök, hanem arról, hogyan működött korábban (12 évig Domokos László irányítása alatt.)

windisch_laszlo2023.jpg

Állásfoglalást vártak tőle a közbeszerzésekről, vagy konkrét személyek vagyonosodá- sáról. Ő viszont tartotta magát ahhoz, hogy nem értékelik a korábbi vezetés szakmai munkáját, ezért munkatársai nem is válaszoltak a bizottság kérdéseire, és így jól kitoltak velük.

Keresem azt az embert, aki foglalkozott már bonyolult rendszerek üzemeltetésével, és nem a korábbi működés elemzésével, hibáinak feltárásával kezdte volna a munkát (mármint azután. hogy megismerte leendő irodáját és elmondták neki, hol a vécé stb.)

Vannak persze arra utaló jelek, hogy Windisch is csinált ilyesmit — pl. amikor azzal büszkélkedett, hogy módszertani újításokat vezet be az ÁSZ-nál, tehát azért tud arról, hogyan mentek a dolgok, és nem volt velük elégedett. Ha ez nem értékelés, akkor mi a lótúró az?

Az energiaválságra reagálva még a heti egy nap otthoni munka elrendelésén is elgon- dolkodott. Nem rendelte el, de gondolkodott rajta. Azon, hogy az EU-képviselőket ki kell hajítani, egyáltalán nem kellett gondolkodnia, azok csak zavarnak. De vannak a fontos dolgok, amiken gondolkodni kell.

Talán mondanom se kell, de az EU egészen más dolgokat ítél fontosnak — pl. azt, hogy a bűnösök nem maradjanak büntetlen

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8218213327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása