A mi Erzsébetvárosunk

Háború van [203.]

Fodor Ákos a háborúról: Isten sírni tanul.

2022. február 24. - amier

Ukrán háború – Hogy áll most a frontvonal csütörtök este? (Portfolio

A viszonylag idősebbek még emlékezhetnek a délszláv háborúra, és annak minden borzalmára. Most megint háború van a szomszédban, ezúttal Ukrajnában. Ma hajnalban ugyanis az orosz erők megtámadták az országot, a harcok azóta is szakadatlanul folynak. És nem tudjuk, mikor és mi lesz a vége. Csak azt tudjuk, hogy sokan meghalnak, és nem csak katonák. Isten megint sírni tanul.

haboru.jpg

Felkelek. Enni adok a macskáknak, felteszem a kávét. Kiviszem a kutyát. Nézem, hogy kicsit több látszik már a nárciszok kibújó leveleiből, mint tegnap. És arra gondolok, hogy valaki más is felkelt most pár kilométerrel arrébb; enni adott a macskáinak, kivitte a kutyáját. És most várja, hogy meg fog-e halni. (via Borsi Vera.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6017765696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása