A mi Erzsébetvárosunk

Jön az újabb törzs [18.]

2020. június 20. - amier

Újfajta operatív törzs kezd működni, a gazdaságvédelmi.
Kezdődik a második évad. (444.hu)

Gazdaságvédelmi Operatív Pörzs. Röviden: GOP. Már azt hittem, vége ennek a sorozatnak, de a kommunikációs szagértők szerint sikeres volt. Tehát — amint ez ilyenkor szokás — rendeltek belőle második évadot. Izgatottan várjuk, képes-e Varga Mihály megfelelő szinten helyettesíteni Müller Cecíliát?

varga_mihaly2020.jpg

A célkitűzést roppant rokonszenvesnek találom — és egyúttal úgy vélem, hogy ezen problémahalmaz kifésüléséhez az operatív eszközök kimondottan alkalmatlanok. Reménykedjünk, hogy a pörzs valójában tervezetten fog dolgozni, és az elnevezésnek csak marketing okai vannak...

Fügedi Ubul

P.s.: Mi van pl. a fogyasztóvédelemmel? Az önkormányzatok engedélyező hatásköreivel? Az elbírálásra adott határidőkkel? Lehet még ezen a rendszeren egyszerűsíteni, jócskán.

***

Varga Mihály pénzügyminiszter arról beszélt, hogy már a jövő héten munkába kezd a gazdaságvédelmi operatív törzs. Elmondása szerint ennek feladata a gazdaság növeke- dését fékező adminisztratív szabályok kiiktatása, az újraindítás segítése lesz. Azt sajnos nem árulta el, hogy lesz-e a magyar gazdaságnak saját Müller Cecíliája. (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8315904458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása