A mi Erzsébetvárosunk

990. A burok zárt

2020. március 31. - amier

"A Nézőpont szerint az ország 74 százaléka elégedett a kormánnyal" című tegnapi Index cikkhez érkezett egy fb-komment, miszerint: "Ha a buksza kiürül – mert kiürül – teljes egészében, vajon akkor is ennyire magas marad a támogatottság? Tömegek lehetnek, akik nem hogy hóról hóra, inkább hétről hétre élnek. Nagyon kíváncsi leszek a támogatottságra.”

orban2020-3.jpg

Nos.

Annyira soha nem ürül ki, hogy ne legyen még egypár plusz milliárdocska annak suly- kolására, hogy bár ellenünk van az egész világ, de nincs még egy akárcsak feleennyire szerencsés ország, mint a miénk, mert a mi kormányfőnk a legislegjobb. Szorgos népünk győzni fog, csapataink harcban állnak stb.

Iszonyatos pénzekből alakították ki azt a véleménybuborékot, amelyben a hívek élnek, és abban mindenünnen azt hallják, minden, általuk látogatott (tehát nem liberálbolsevista hazaáruló, hanem rendes magyar) fórumon azt látják, hogy a kormány éjt nappallá téve dolgozik, és a Miniszterelnök Úr (így, ezzel a dupla, szervilis helyesírási hibával) nélkül már rég összeomlottunk/katasztrófába zuhantunk volna. Ő és egyedül ő áll a nemzetünk végromlására törő, külföldről a tudjukkik támogatásával beözönölni készülő hordák útjában. Imádkozzunk érette, aki maga a jel!

Stb. — a burok zárt; nem tudsz betörni.

Fügedi Ubul

***

Benkő: A magyar lakosság örömmel fogadta a katonák megjelenését a városokban. Bizony, bizony, nincsen is annál nagyobb öröm ilyen járványos időkben, mint katonákat látni mindenfele az utcákon, na meg persze a kórházakban s a cégeknél... (51 kórházban katonák lettek a kórházparancsnokok, és újabb cégeknél jelennek meg a honvédelmi irányító törzsek.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5915577658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása