A mi Erzsébetvárosunk

945. Vitázni nem kell félnetek

2019. szeptember 17. - amier

„Ha a polgármesterben van még tartás,
akkor kiáll velem nyilvános vitára-”
(Niedermüller Péter) 

Az összefogott ellenzéki pártok jelöltjei mindenütt és mindenkor a polgármester-jelölti (és főpolgármester-jelölti) vitát, vitákat szorgalmazzák. Most itt a nagy lehetőség, hogy Niedermüller Péter bebizonyítsa, a márciusi tv-nyilatkozata ellenére, mostanra bepótolta az önkormányzati munkával kapcsolatos, akkor még – saját bevallása szerint is – meglévő hiányosságait. És már teljes fegyverzetben kiáll(hat) a négyes polgármester-jelölti vitára Moldován László jelenlegi önkormányzati képviselő, Vattamány Zsolt polgármester és Hunvald György ex-polgármester ellen.

niedermuller1.jpg

Mert a jelöltek vitája kell. És eddig úgy tudtuk, hogy csak a fideszesek nem vitáznak. Aki meg nem olyan, mint a Fidesz, az vitázik. És nem szemelget a jelöltek között. Az ugyanis a választók dolga.

P.s.: Az Új7 2019 fb-csoport bejegyzése szerint a Heti TV vállalja a polgármesterjelöltek vitájának közvetítését. (Részleteket későbbre ígérnek.)

***

Karácsony Gergely bármilyen formában kész a vitára Tarlóssal, az aHang kezdeménye- zését is támogatja, részt venne az összes főpolgármester-jelölttel közös vitában. Puzsér is jelezte már, hogy elfogadja az aHang feltételeit, Berki szintén nyilatkozott már arról, hogy kész vitázni. (via Népszava)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7015113502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása