A mi Erzsébetvárosunk

944. Csingacsguk lándzsája

2019. szeptember 14. - amier

Régi idők zenéje: Voga-Turnovszky duó (Mix 1 - részlet)

Ez a felvétel idén márciusban készült Niedermüller Péterrrel, aki a Heti TV-ben Breuer Péter vendégeként beszélgetett – a sok szép és sok érdekes gondolat mellett 3:20-tól érdemes megnézni. Ott a felvételen arra a kérdésre, hogy indulni fog-e az önkormányzati választásokon valamelyik kerületben, a következőket mondta:

niedermuller_angol.jpg

(Fotó: Facebook)

Nem, nem. Semmi értelme nincs. Nézze, nekem semmi ilyen típusú tapasztalatom nincs. Nem érdemes elbohóckodni ezt a nagyon fontos dolgot. Egy polgármester az egy nagyon fontos ember egy egészen kis közösségben is. Speciális ismeretekre van szükség, nekem ezekből nincs. Hát minek, bohócot nem érdemes csinálni azt gondolom a politikából.

Én meg azt gondolom, hogy a választókból se csináljunk bohócot.

Hunvald György

P.s.: És akkor most így a végére, még egyszer: október 13-án szavazzunk arra a jelöltre, akit a felkínált választékból a legalkalmasabbnak ítélünk. Mert – elvileg – ez a demokra- tikus működés lényege. És ha mégis így alakult: legalább tessék szíves lenni megpróbálni legalkalmasabbnak látszani. Még a TV-ben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr515092300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása