A mi Erzsébetvárosunk

941. Legalább annak látszani

2019. szeptember 05. - amier

„Kár, hogy sok helyen nem sikerült túllépni a pártelitek érdekein, és az önkormányzati választás előtt nem az alkalmasság volt a fő szempont az ellenzéki jelöltek kiválasztásakor.” (Magyar György) 

magyar_gyorgy.jpg

Magyar György ügyvéd, a nyári főpolgármester-jelölti előválasztást koordináló Civil Választási Bizottság elnöke hétfőn a Klubrádióban beszélt arról, hogy szerinte milyen meghatározó előzményei vannak a mostani helyzetnek, vagyis annak, hogy az ellenzék még mindig csak kevés helyen tudott az alkalmasság szempontját kizárólagosan érvényesítve közös jelöltet találni – és kiállítani a választók elé.

Ennek ellenére – vagy pont ezért – mindenképp szavazzunk október 13-án arra a jelöltre, akit a választékból a legalkalmasabbnak ítélünk. Mert – elvileg – ez a demokratikus működés lényege. És kedves jelöltek, ha már így alakult: tessék legalkalmasabbnak lenni! Vagy legalább annak látszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4715042096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása