A mi Erzsébetvárosunk

937. Kinek mi a komolytalan

2019. augusztus 24. - amier

Ma kezdődött a kampány, ennek örömére aztán kissé megváltoztattuk a blog felszínét, hátha így minden jobb, vagy legalábbis olvashatóbb lesz. Más: csak nem hagy nyugton, hogy szerdán a DK frakcióvezető-helyettese nagy komolyan ki- illetve bejelentette, hogy szerinte „Hunvald György nem tekinthető komoly jelöltnek Erzsébetvárosban.” Hogy miért nem, az nem derült ki. Mint ahogy az sem, hogy miért saraz ilyen elszántan egy komoly- talannak vélt jelöltet...

arato2019.jpg

Én nem tudom, hogy Arató Gergely mennyire tekinthető komoly frakcióvezető-helyet- tesnek – nem is az én dolgom ennek megítélése –, de a nemes egyszerűséggel "kamu- jelöltnek" nevezett korábbi erzsébetvárosi polgármester másnap reggel előbb feltette blogjára választási programját, majd pedig bemutatta azt a 9+1 kerületi képviselőjelöltet, akik vele együtt indulnak az őszi önkormányzati választáson. Lokálpatriótaként, mind a 10 erzsébetvárosi egyéni választókerületben. Ők azok:

  1. EVK - Horváth Zsuzsanna
  2. EVK - Földi Katalin
  3. EVK - Fábián Roland
  4. EVK - Hunvald András
  5. EVK - Deák Péter
  6. EVK - Ecseghy Ágnes
  7. EVK - Török Csaba Norbert
  8. EVK - Algács Tibor Zsolt
  9. EVK - Varga István Tibor
  10. EVK - Hunvald György

További szép estét, és kellemes hétvégét mindenkinek.

***

És akkor most még egyszer, szépen lassan, szótagolva, hogy mindenki megértse: nem az tolja Fidesz szekerét, nem az segíti elő a Fidesz esetleges győzelmét, nem az az ellenzéki összefogás meghiúsítója, kerékkötője, aki legesélyesebb jelöltként elindul egy választá- son. Hanem az (vagy azok), aki(k) nem a legesélyesebb jelölt mögé áll(nak) be, hanem helyette elindítanak egy pártmutyik által kiválasztott, legesélyesebb jelöltnek kikiáltott összpárti, ámde jóval esélytelenebb jelöltet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8915022962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása