A mi Erzsébetvárosunk

920. Jártamban, keltemben (9)

2019. július 05. - amier

Pillanatképek a Király utcából, meg a Körútról. De készülhettek volna bárhol a kerületben. Kosz, zaj, turistákkal spékelt káosz mindenfele. Nem írok sokat, a képek magukért beszél- nek – lehet bennük gyönyörködni. Az utcákon viszont nem lehet közlekedni lassan már nappal sem, nemhogy este. Amikor ugye meg aludni nem lehet. Földre szegezett tekintet, gyanús foltok kerülgetése – no és a szagok! Mocsok és fertő lett az egész kerület!

spar3.jpg

Ez a Király utcában van. A járdán nem tudunk közlekedni, mert asztalok és székek vannak kirakva. Csak kérdem: ezt a közterületesek nem látják? Polgármester úr, ugye ilyesmikkel nem tetszik foglalkozni? Miért is, hisz minden rendben van itt nálunk!

spar1.jpg

spar2.jpg

Ez is a mai napról szól: Erzsébet krt. 22., a Spar áruház előtt. Hát drukkoljon Polgármester úr, hogy nehogy belelépjen valaki. Akkor nem szívesen lennék a maga helyében! Komolyan mondom, ha nem tudnám, hogy Budapest belvárosában vagyok, azt hinném, hogy egy tre- hányan kezelt vidéki mellékutcán látom ezt! Kíváncsi lennék különben, hogy ezzel a vonzó kis ötlettel (lásd.: szemeteszsák a lyukba) mennyire elégedett az önkormányzat?

spar4.jpg

Bónusz: Ez meg csak egy parkolás a Kertész utcából, még június végéről. Mondjuk, ha lenne közterületes, rendőr, akkor talán el lehetne menni a járdán a gyalogosnak. Is.

(via Fábián Vali, Facebook)

Csak kérdem én is: egészen biztos, hogy így kell élnünk? Egészen biztos, hogy ezekkel, meg számtalan hasonló „apró” dologgal kell a még mindezek ellenére is itt lakó embereket a végtelenségig szívatni?

Erzsébetváros, én sem így szeretlek! Októberben választás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4914928002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása