A mi Erzsébetvárosunk

765. Zavar az erőben

2018. március 30. - amier

Meg a fejekben. Nem is tudom, hogy Német Szilárd, őfelsége hivatásos előhergelője mit fog mindehhez szólni... Mert ugye, az azért minimum pikáns, hogy miközben mindenféle menekültekkel riogat Bajkai István meg a teljes hangyasereg – Soros, migránsok, harc és jólmegvédés – egyszer csak  kiderül, hogy 2016-ban egy muszlim imaházat nyitottak itt a kerületben.  Méghozzá úgy, hogy az ezt lehetővé tevő beadvány előterjesztője maga a fideszes alpolgármester/képviselőjelölt volt. (A jegyzőkönyv szerint az előterjesztést az összes fideszes képviselő egyhangúan megszavazta 2016. június 24-én.)

nemethszilard_kimered1.gif

Angyalföldön, a baloldal legerősebbnek és a Fidesz leggyengébbnek számító terepén tartott lakossági fórumot Németh Szilárd. A Fidesz alelnöke arról beszélt, hogy minden elveszik, ha a migránsok jönnek. (via Index)

Szóval én látok itt némi ellentmondást. Jobban mondva: álságos, hazug, mocskos kis ré- misztgetést. Ezerrel folyik a menekültek/muszlimok elleni tömény kormányzati uszítás, a kampányban a Fidesz rendre azzal vádolja az ellenzéket, hogy muszlimokat akar betelepí- teni az országba, Bajkai a röszkei határra megy rettegni, fb-oldalán fennen hirdeti, hogy „Nekünk Magyarország az első ezért nem engedjük, hogy bevándorló ország legyünk!" – miközben benyújtott egy ilyen előterjesztést, és meg is szavaztatta azt. Szép, nem? De.

Bár az is lehet, Bajkai úgy volt ezzel az egésszel, mint Mészáros Lölö most szerdán, amikor újságírói kérdésre, többek közt azt találta mondani, hogy „nem tudom, mit veszek”. Az alamizsna tojásokról, tejről és húsvéti sonkáról elhíresült Dr. Bajkai meg nem tudta, hogy mit terjeszt elő, mit szavaztat meg. Van ilyen, nem?

Nincs több kérdésem. Boldog nyulat mindenkinek.

P.s.: De azért így a végén még tisztázzunk valamit. Nem az a gond, hogy egy-egy vallás imaházat kap, hanem az, ha valaki nyilvánosan, megélhetési uszítóként ezerrel nyomatja a hazug, muszlimozós pánikkeltést, ordít, mint sakál, hogy jaj, mindmeghalunk! – s mellette imaházat telepít a Dózsa György út és a Verseny utca sarkára. A kettő nem megy együtt.

***

A Fidesz egyetlen választási ígérete az, hogy megvédik az országot a migránsoktól. Jó, védjék meg. És ezen túlmenően mi a terv? A megvédés fejében tovább rabolnak, tovább hazudnak, tovább rombolnak? Meddig? Mikor fog rájönni a nagyböjtöt egész évben mű- velő honpolgár, hogy valami nem jól van, hogy mégsem él jobban, viszont szarabbul él és hogy egyáltalán nem normális dolog, ami ebben az országban történik? (K. Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3513790742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása