A mi Erzsébetvárosunk

764. Sonkaosztás

2018. március 27. - amier

Húsvétra sonkát osztott, bocsánat, „ajándékozott” az önkormányzat az Erzsébetváros Kártya tulajdonosainak a Klauzál téri csarnokban. Az akció hétfőtől szerdáig, azaz holnapig – és a készlet erejéig – tart. A háromnapos akció hivatalos célja az, hogy „az ünnepi asztalokra ízletes, lassan pácolt, füstölt sonka kerülhessen”, a kampányhoz és az április 8-i választáshoz pedig semmi köze. Mindenesetre az érdeklődés már tegnap is igen nagy volt, sokan hosszú órákat álltak – a Klauzál utcán át majdnem a Wesselényi utcáig érő – sorban. De végül is, lett sonka. Ízletes, lassan pácolt, ünnepi.

sonkaosztas2018.jpg

"Ha nyolc év teljhatalmú kormányzás után alapvető élelmiszereket osztogatsz a kampányban, azt úgy hívják, hogy beismerő vallomás" (Ceglédi Zoltán)

P.s.: Az ajánlásgyűjtés közben sokan mondták, hogy elveszik, amit adnak, de ettől még nem fognak rájuk szavazni, de majd meglátjuk. (Elnézegetve a képet: édes istenem, mi- csoda nagy bajban lennénk, ha Magyarország épp megint nem erősödne, megállítana, visszaverne, stb…)

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

UPDATE 2018.03.27. 17:32 – Közben kaptunk még egy tegnap készült képet a nemkampányos, közpénzből fizetett sonkaosztásról, ekkor már jelen volt a korábban hiányolt zongorista alpolgármester és jelölt úr…

sonkaosztas2018-2.jpg

(Fotó: Csécsei Ica)

***

jótékonykodás helyi bajnoka – és már zenei géniusza is –, de. Bajkai István képviselő- jelölt/alpolgármester/zongorista és menekülőművész ezúttal nem került elő az ételosztás apropóján, ugyanis sokkal fontosabb dolga akadt: Röszkén, a határkerítésnél rettegett tá- jékozódott az aktuális helyzetről. Mert a budapestiek is aggódnak a bevándorlók miatt. (Forrás: M1 Híradó)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr813783648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása