A mi Erzsébetvárosunk

741. Kitiltó Szilárd

2018. január 17. - amier

Hétfőn ismét kitolatott a neki világot jelentő deszkákra a csupaagy Fidesz alelnök Németh Szilárd, és arról beszélt az újságíróknak a nemzetbiztonsági bizottságának alelnökeként, hogy ő bizony egyáltalán nem engedné be Szél Bernadettet a bizottság Soros-tervvel foglalkozó ülésére. Vagy ha igen, ők akkor inkább nem. Mindezt azzal indokolta a jóember, hogy szerinte az LMP elnöke és pártja „Soros György érdekeit szolgálja”.

szelbernadett_papai.jpg

Kitiltás (Pápai Gábor / Népszava)

Arra a kérdésre, hogy milyen alapon lehet kitiltani a bizottság üléséről Szél Bernadettet – aki tagja a testületnek – az éber Németh Szilárd nemes egyszerűséggel így reagált:

„Nincs kitiltva, de nem vehet részt, mert nem a magyar érdekeket képviseli.”

Szép, nem? Nem.

A mai nap sztárja egyértelműen Németh Szilárd. Nem csak azért kapta őt ma a szájára a világhír, mert mostantól ő dönti el a szájával, hogy hová, milyen ülésre mehet be egy másik, demokratikusan megválasztott párt képviselője, hanem azért is, mert okos, mint az anyaföld. Leginkább. (K. Szalonna)

De azt hiszem, lesz ez még cifrább is: a bizottság következő ülését péntekre tervezik és ez az az ülés lenne, amire sok szeretettel meginvitálták Orbán Viktort is, hogy mutassa már be az ú.n. Soros-terv létéről szóló bizonyítékait. Meg ha már épp arra jár, legyen oly jó, és meséljen arról az 1300 befogadott menekültről is, akikről eddig oly nagyon hallgattak...

Ennyit mára, további szép estét mindenkinek!

***

A fideszesek addig nem beszélnek Soros Györgyről a nemzetbiztonsági bizottságban, amíg Szél Bernadett benn van a teremben. Keddre kiderült ugyanis, hogy kitiltani tényleg nem tudják az LMP képviselőjét, de akkor inkább nem beszélnek a Soros-tervről, amit ők talál- tak ki. (444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6713583745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása