A mi Erzsébetvárosunk

643. Ételosztás volt megint

2017. március 28. - amier

Múlt hét szombaton ismét megpróbáltunk segíteni, bár tudjuk, hogy a segítségünk csak egy csepp, egy nagyon apró csepp a tengerben. A sor megint hosszú volt – és hónapról hónapra egyre hosszabb, soha ennyi rászoruló nem állt még sorba – és egyre többen voltak olyanok, akiket a gyalázatosan alacsony fizetésük, nyugdíjuk kényszerített arra, hogy szégyenüket leküzdve eljöjjenek. Szégyellni valója pedig nem nekik van!

eteloszt20170325-3.jpg

eteloszt20170325-4.jpg

Szegény ember? Éhező gyerekek? Itt? A Fidesz egyszerűen letagadja a magyarországi szegénységet, szerintük jobban élünk, jobban teljesítünk. Csakhogy a fotók nem ezt mutatják, amit látni, az sokkoló. 

eteloszt20170325-1.jpg

eteloszt20170325-2.jpg

Megjegyzés: 2015-ben a 4 millió munkabért adózó magyar 77%-a keresett az átlagbér alatt, és csupán egy százaléka, 40 ezer ember keresett egymillió bruttó fölött. És állítólag ez itt Mária boldog, egyre erősödő országa…

Dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

Több kép, nagyobb méretben itt nézhető meg.

***

A tavalyi évben ugyanezen a helyszínen – az Önkormányzat épülete előtt (Erzsébet krt. 6.) – havi rendszerességgel közel 5000 adag étel fogyott el. Most szombaton több mint 400 adag meleg étellel vártunk mindenkit, elvitelre is volt lehetőség. Köszönjük a támogatást, köszönjük az önkénteseknek a munkájukat, köszönjük, hogy segíthettünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8912382395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása