A mi Erzsébetvárosunk

397. Rogán meg a Kósa

2015. május 04. - amier

07.jpgAzért még – tényleg csak egy pillanatra – de térjünk vissza a dohányboltok lefóliázására. Merthogy Rogán és Kósa urak az elmúlt napokban összevissza beszéltek arról, hogy nem értik ezt az egész hangoskodást meg lázadozást, hisz' eddig sem volt kötelező a fóliázás, azt szerintük semmilyen jogszabály nem írta elő, különben is, azt csak a trafikosok találták ki.

A Civishír erre fel közölte egy debreceni trafikos nyílt levelét, mely szerint egyszerűen nem igaz, amit ez a két jóember állít. Merthogy bizony kötelező a fóliázás. Neki például tíz napot adott a nemzeti dohánycég, hogy mindent lefóliázzon, különben büntettek volna.

rogan_kosa.jpg

Ennyi. Ki gondolta volna, hogy Rogán Antal és Kósa Lajos akár még hazudni is képes?! Így aztán nem csoda, hogy mára azt is megértük, hogy a trafikosok mennek neki a Fidesznek. Joggal.

Devosa Gábor

U.i.: Az meg már tényleg csak hab a tortán, hogy a belügyminiszter meg kijelentette, ő semmilyen összefüggést nem lát a rablások és a boltok lesötétítése között.

***

Követeljük a kötelező trafiksötétítés eltörlését! – A kormány működését végig- gondolatlan döntések, ötletek tragikus következményei kísérik. Szinte minden nap jönnek elő hírek a törvények nem várt mellékhatásairól: tönkretett kisvállalkozások, családi cégek, tönkretett tanárok, nővérek, orvosok, romba dőlt életek a következmények között.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr927429814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása