A mi Erzsébetvárosunk

390. Szolgálati izéke 3.

2015. április 17. - amier

08.jpgMár megint. Még március vége felé írtuk eddigi utolsó szolgálati izékénket, ahol szóba hoztuk a legújabb ötletünket, azaz, hogy ide a blogra felvisszük a kerület összes utcáját, házát, terét. Merthogy az olyan jó ötletnek tűnt. Hát, tényleg az, csak éppen rengeteg munka (és idő) feltenni a majd’ 3000 tételt a blogra fotóstól, szövegestől. Mindenesetre nem csak elkezdtük, hanem csináljuk, haladunk is – szépen, lassacskán.

Mostanra már elkészült a teljes Akácfa utca, Almássy tér és Almássy utca, az Alpár utca, az Alsóerdősor utca és az Asbóth utca. Készen van már az összes B-betűs utca is, plusz a Csányi utca a Károly körúttal együtt. Elszórtan már más utcákból is felkerült jópár ház, akit érdekel, az már most is bőven szemelgethet közöttük.

karoly_krt.jpg

És hogy felkerüljön valami érdemleges is: itt olvasható a Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság 2015. április 8-ai ülésének jegyzőkönyve, itt meg a Városüzemeltetési Bizottság 2015. április 13-ai rendkívüli üléséről készült jegyzőkönyv. Hátha valakit érdekel...

***

Legfelül, jobb oldalra a blogleírás alá beillesztettük az Utcák, házak, terek szövegű linket, erre kattintva már lehet nézegetni azokat a házakat, utcákat, amelyekkel eddig elkészültünk. Most már ugyan kezd alakulni, de még nem túl sok, de isten bizony igyekszünk, folyamatosan bővítjük a listát, és egyszer tán’ még a végére is érünk.

a Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr737376856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása