A mi Erzsébetvárosunk

383. Dob utca - ezredszer

2015. április 02. - amier

Január végén írtunk utoljára a Dob utca Károly körút és Rumbach Sebestyén utca közötti rövid, ámde az utóbbi két évben legendássá (elátkozottá?) vált szakaszáról. Ez az a rész, ami elvileg díszköves, gyakorlatilag meg nem, mert a kövek szépen sorban, megbízhatóan jönnek felfelé. Akkor épp aszfaltoztak – immáron ki tudja hanyadszor. Merthogy a megoldás még mindig nem más, mint hogy szorgosan aszfalttal foltozgatják az díszköves úttestet. Mint a tegnap készült fotókon is látszik, ettől jelenleg így fest az utca.

dob20150401-1.jpg

dob20150401-2.jpg

dob20150401-3.jpg

Rögtön a legelején egy hatalmas aszfalt-foltozás, pár méterrel beljebb újabb kettő, majd még kettő. A már megszokott, Dob utca 6. szám előtti kátyúfoltozás is megvan, szóval nem sok minden változott a javítgatások során.

dob20150401-4.jpg

dob20150401-5.jpg

dob20150401-6.jpg

Most ugyan nem dolgoznak munkások az utcában, de elnézve az állapotát, megjósolható hogy nemsokára újra itt lesznek.

dob20150401-7.jpg

Hogy az utcának ez a szakasza miért esik rendszeresen darabokra nem tudom (na jó, elképzelésem azért van). De hogy az már fel sem merül, hogy a még garanciális útszaka- szon ne aszfalttal toldozgassák ki az újra meg újra felbukkanó kátyúkat, az szerintem nagyon nincs rendben. (A választókörzet új, jelenlegi képviselőjének véleményét minderről még mindig nem ismerjük. De előbb-utóbb biztos ő is mond majd valamit.)

Payns

***

Az önkormányzat javaslatokat vár, hogy mi kerüljön bele a most készülő kerületi településfejlesztési koncepcióba (TFK) és az integrált településfejlesztési stratégiába (ITS). Ha van bármi javaslata, észrevétele, véleménye, azt ezen az e-mail címen várják. További részletek az önkormányzat oldalán olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr657333092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása