A mi Erzsébetvárosunk

336. Boldog új évet!

2014. december 31. - amier

Kedves Barátaim, tisztelt Erzsébetvárosiak! A 2014-es év holnaptól már a hátunk mögött lesz, minden gondjával, bajával együtt. A régi vicc szerint az új év mindig rosszabb, mint az előző és jobb, mint a rákövetkező. Nagyon remélem, hogy ez 2015-ben épp fordítva történik: jobb lesz, mint 2014 volt, de gyengébb, mint 2016. Bízom abban is, hogy már túl vagyunk a nehezén, mert a mélyponton elvész a bizalom és az önbizalom egyaránt.

buek2015.jpg

Nagyon sok múlik rajtunk is, baloldali embereken: hogy higgyünk magunkban, higgyünk a tenniakarásban, higgyünk abban, hogy sok munkával, összefogással javítani tudunk a dolgokon. A magunk eszközeivel a kerületben és itt ezen a blogon is ezért igyekszünk tenni és kérem Önöket is, hogy legyenek ebben partnereink.

Boldogabb és sikeresebb 2015. évet kívánok mindannyiunknak!

Devosa Gábor
az MSZP Erzsébetvárosi Szervezetének elnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr477025893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása