A mi Erzsébetvárosunk

327. Laughing

2014. december 11. - amier

01.jpgIsten bizony azt hittem, hogy ha lesz egyáltalán olyan téma, amihez Deutsch Tamás semmiképp sem fog hozzászólni, az a Kocsis Máté-féle drogtesztes ötlet lesz. Tévedtem. Egykori országgyűlési és önkormányzati képviselőnk (most épp EP képviselő) a napokban (ki)nyilatkozott, miszerint ő sosem próbált ki egyetlen egy kábítószert sem. Ennek hátterében egy NSZK film áll, és az, hogy Deutsch Tamás utál hányni.

A képviselő a Parlament Televízió Beszélgetés+ című műsorában beszélt minderről – írja az Origo. Az interjú teljes egészében megnézhető ugyanott. Itt meg ez...

 Are You Lonesome Tonight? (Laughing) - Elvis Presley

Szerintem különben Tamásunk egy kicsit túltolta. Csak nehogy jöjjön egy hazai Larry Flynt, aki pénzt ajánl minden lebuktatott fideszes politikus után... Ja és még valami: a Parlament Televízióban valszeg félrehallották Deutsch Tamást: nem azt mondta, hogy sohasem drogozott, hanem hogy sohasem dolgozott. Nem mindegy...

***

Amúgy meg alighogy kitalálták, máris visszaszívják (?) az egészet. Az Index kormányzati forrásokra hivatkozva azt írta, hogy hétfőn este már arról egyeztetett a Fidesz, hogy csupán önkéntes formában lehetne bevezetni a 12–18 évesek között a drogtesztet. Ha ez a javaslat marad, csak akkor kell vizsgálatra menniük a fiataloknak, ha azt ők maguk vagy szüleik kérik. Ez a feltétel pedig az egész kötelező drogtesztügyet lényegében választható szűrési lehetőséggé változtatja. Szép lassan kidobhatják ezt a gumicsontot is a kukába.

Payns

UPDATE: A jelenet, ami miatt Deutsch Tamás a kábítószerek világa ellen fordult (444.hu - okt.12:03). Érthető a politikus életre szóló viszolygása. STOP DROG!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr446975377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása