A mi Erzsébetvárosunk

321. És megint Dob utca

2014. december 03. - amier

07.jpgElvileg már vicces is lehetne. Vagy röhejes. De nem az: a Dob utca "stílusosan” készülődik a két éves évfordulójára, azaz az utca eleje díszburkolat-aszfaltozás miatt megint lezárva. És valóban, a Dob utcát megint foltozzák. Az önkormányzat meg – szokás szerint – elfelejtette értesíteni az utcában lakókat, hogy a Károly körútról nem lehet majd befordulni az utcába – írta ma a Klauzáliára a képek készítője.

Miki és Zsolti egyébként továbbra sem távolította el a választási propagandát az óvoda elől... (Rita Erdos‎)

dob20141203-1.jpg

dob20141203-2.jpg

dob20141203-3.jpg

Gergely József még a július 9-i posztjában (meg még máskor is) feltett egy-két kérdést. Például, hogy ennyi idő alatt hogyan lett megint ilyen töredezett a burkolat? Erről is a nagy forgalom tehet? Ha igen, miért ugyanúgy csinálták meg az utat, mint elsőre (másodikra, sokadikra)? És mindezt még hányszor fogják megismételni? Most tényleg: hányszor még?

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr286954553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása