A mi Erzsébetvárosunk

306. Ülőkék szétcincálva

2014. november 05. - amier

05.jpgIdén májusban adták át az Almássy teret, és a Madách térhez viszonyítva bizony nem is lett rossz a végeredmény. A térkövek ugyan itt is rondák, de jóval több a zöld, és a színes tetejű, puha felületű ülőkék is egész jól néznek ki. Illetve, csak néztek ki. Merthogy… Már júliusban szóba került itt a blogon, hogy az alig használatba vett téren rögtön elkezdték szétcincálni ezeknek az ovális ülőkéknek a tetejét borító burkolatot valakik.

És azóta a helyzet csak fokozódott, gyakorlatilag egyetlen ép darabot nem találni, mára már majdnem mindet megtépkedték, szétszedték ismeretlenek. Kár értük. (Szerk.: és fene a kezét annak, aki ilyet csinál. HD-s térfigyelő-kamerák? Superközpont? Akármi?...)

almassy_ter20140712-2.jpg

almassy_ter20140712-3.jpg

Viszont a kialakult helyzetre netántán valamit reagálni kellene. Esetleg meg lehetne próbálni a tér őrzését oly módon átalakítani, hogy ne csak a kerítésen belül figyeljenek a közteresek, hanem itt, közvetlenül előtte is. (A Városüzemeltetési iroda tájékosztatása szerint 07-21 tart nyitva a tér, a zárást közterület felügyelők végzik. Az Almássy tér "újratervezésére” anno a Platinium Group Kft.-t kérte fel az önkormányzat. Az átépítésre eredetileg bruttó 180 millió forintot terveztek be, ez végül 190,2 millió forint lett.)

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr226867397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása