A mi Erzsébetvárosunk

267. A nem Madách téri fa

2014. szeptember 10. - amier

Azt már tudjuk, hogy a Madách téren „talált” fa nem ott lett kitörve. Magam is megnéztem a fa helyét a Károly körúton, majdnem a Dob utca sarkánál. Csakhát itt új kérdések is előkerülnek ám. A Dob utcától a Madách tér közepéig állítólag ketten vonszolták a fát. Egy hozzászóló szerint napfényes időben történt, ő is látta. Ez a több mint két perces út legalább két térfigyelő kamera látóterében benne van.

nem_madach_fa.jpg

Vajon mi történt a monitoroknál? Nézte-e valaki a monitorokat? Ha igen, akkor mit léptek? Vagy manapság már teljesen normális látvány egy kitört fát végigvonszolni a Károly körúton, egészen a Madách térig? A Közterület-felügyeletnek új vezetője van, egyszer elmesélhetné, ők hogy látják ezt...

A facebook-on az üggyel kapcsolatosan több információ Bencze György ügyvezető igazgató úrtól származik. Az jó, hogy az önkormányzat vezetésének önkéntes védelmezője ilyen széles érdeklődési körű, biztos ezekre is lesz majd válasza.

Gergely József képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr706686659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása