A mi Erzsébetvárosunk

266. Helyreigazgatás

2014. szeptember 09. - amier

02.jpgMélyentisztelt olvasók, kedves felebarátaink! A mi blogunk életében eljött az a pillanat, amikor bizony be kell látnunk: tévedtünk. Sőt mi több, hibáztunk! A tegnapi Madách téri fuck c. posztunkban felelőtlenül (?) egy olyan állítást fogalmaztunk meg, amely az alapos kutatómunka hiányában tévesen került közlésre. Hogy mindezt honnan tudjuk?

Az a megtiszteltetés ért minket (nem itt, az fb-oldalunkon, de akkor is), hogy az önkormányzat sokat próbált szakembere, az ERIKVÁR Kft. ügyvezetője, Bencze György sok fontos munkája közepette vette magának a fáradtságot és kedvesen megszólított minket alábbi kommentjével…

Gyorgy Bencze "jaj, istenem, az nem lehet, hogy a kampányban mindenkinek az agya összetöpörödik... ez a fa szombat estig nem is látta a madách teret, ugyanis a károly körúton állt, mígnem egy piros suzuki ki nem ütötte onnan, majd valaki odahúzta a térre (már nincs ott)... a vonakozó fotók megtekintehetőek a kaluzália csoport fb oldalán, a blogposzt írója pedig üljön le, egyes"

madach_ter_fa1.jpg

Tényleg nincs már ott... (Gbr Vrs fotója a Klauzáliáról)

A fenti sorokban rejlő gyengéd intelem azonban ne csak nekünk legyen iránymutató, hanem mindenki számára intő példaként kell, hogy szolgáljon! És még valami, hogy látszódjon az őszinte megbánásunk: valószínűleg mind, mindannyian hülyék vagyunk, hogy szóvá tettük egy fa kitörését. Hülye a poszt szerzője, hülye aki a fényképet készítette és a Klauzáliára feltette, hülyék a szerkesztők, mert ők meg a blogra tették fel a posztot, és hülye mindenki aki, szóvá tesz ilyesmit és különben is.

Egyszóval: mindenki hülye, csak Bencze úr nem. Van ilyen. Így hát, nagyméltóságú Bencze úr, önkéntes osztályfőnökünk megkövetjük Önt, mert félreértettük (?) a helyzetet. Remélhetőleg megfelel Önnek szívből jövő mea culpánk. És azt is őszintén reméljük, hogy október 12-e után már nem kell jajongva ilyen szirszarokkal foglalkoznia…

Üdvözlettel: a Szerkesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr296683177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása